Βοηθήματα Χαμηλής Όρασης

Το κατάστημα με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των βοηθημάτων χαμηλής όρασης, κατόπιν ραντεβού προσφέρει υπηρεσίες για ανθρώπους με χαμηλή όραση

Τι ειναι ομως τα βοηθηματα χαμηλης ορασης

Τα βοηθήματα χαμηλής όρασης περιλαμβάνουν μια ποικιλία συσκευών, όπως μεγεθυντικοί φακοί σταθεροί και χειρός, ισχυρά μεγεθυντικά γυαλιά ανάγνωσης, λούπες και μικρά τηλεσκόπια. Επειδή αυτές οι συσκευές μπορούν να παρέχουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις μεγέθυνσης και ισχυρότερες σε διοπτρικη δύναμη συνταγές, μαζί με οπτικά στοιχεία υψηλότερης ποιότητας , είναι διαφορετικά από τα κανονικά γυαλιά και τους μεγενθυντικούς φακούς που διατίθενται στο εμπόριο.

Τα βοηθήματα χαμηλής όρασης είναι για συγκεκριμένες εργασίες. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι είναι παρόμοια με τα “εργαλεία” που χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση ενός σπιτιού – διαφορετικά εργαλεία για διαφορετικές εργασίες. Επομένως, ο οπτικός σας μπορεί να συνταγογραφήσει διαφορετικά βοηθήματα χαμηλής όρασης για διάφορες εργασίες: άλλη πχ για ανάγνωση, και άλλη για την μακρινή εργασία. Ο οπτικός σας μπορεί επίσης να συστήσει γυαλιά ηλίου για να μειώσει τη λάμψη, να προστατεύσει τα μάτια σας από υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και το μπλε φως και να ενισχύσει την ικανότητά σας να βλέπετε πιο καθαρά σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Η επιλογή του σωστού βοηθήματος που θα εξυπηρετήσει τις δίκες σας ανάγκες, είναι λοιπόν μια διαδικασία που γίνεται υστέρα από ένα ραντεβού κατά το οποίο δοκιμάζεται τα διαφορά είδη βοηθημάτων ώστε να δείτε αν κάποιο από αυτά θα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας.